Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2017

Lisätty 24.11.2017

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin Rengossa, Nummen koululla, Ruokojärven rannalla. 

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin Rengossa, Nummen koululla, Ruokojärven rannalla. Kiitokset tiloista ja kahvituksesta Nummenkylä ry:lle (http://www.nummenkylary.com/) ja Sirkka Mikkolalle:)

Kokoukseen saapui kaiken kaikkiaan 7 jäsentä ja kaksi ehkä tulevaa jäsentä.

Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2016 tilikausi sekä pohjustettiin uutta laskeutusallas-hanketta. Siitä enemmän täällä.

Todettiin, että vuonna 2016 järvillä ei tehty yhdistyksen toimesta parannushankkeita, mutta Raidonjärvellä havaittiin leväesiintymiä loppukesällä, joista yhdistys teetti analyysit ja ne paljastuivat sinileväksi.

Raidonjärvellä huomattiin, että syksyn 2016 aikana oli järven eteläkärjessä sijaitsevaa laskuojaa kunnostettu koneellisesti. Yhdistys ei ole tästä ollut tietoinen ja ranta-asukkaista huolestutti, onko ojaa mahdollisesti kaivettu myös syvemmäksi tai leveämmäksi, mikä saattaisi kiihdyttää virtaamaa ja aiheuttaa järven pinnan alenemista. Yhdistys selvittää asiaa!

Ensi vuonna yhdistyksen perustamisesta tulee kuluneeksi 10 vuotta! Juhlatoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Pirjo Pakarinen. Katsotaan mitä tästä seuraa:)

Järvien kunnostus- tai virkistysvälineistä käytiin myös keskustelua. Mietittiin olisiko mieltä esimerkiksi hankkia yhdistyksen varoilla yhteisiä kunnostusvälineitä tai virkistysvälineitä yhteiskäyttöön? Ei huono ajatus! Tätä pitää kehittää

 

Tällaisia asioita tällä kertaa. Mukavaa joulun odotusta kaikille:)

 

Kokouksen pöytäkirja ja liitteet.

 

Terveisin

Marko Knuutinen

Yhdistyksen sihteeri