Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VUOSIKOKOUS 2016

Lisätty 12.08.2016

Raidonjärven suojeluyhdistyksen eli tutummin RAISUN järjestyksessään yhdeksättä kokousta vietettiin tällä kertaa mukavissa merkeissä Sirkka ja Teuvo Mikkolan mökillä, Leskijärven rannalla. Kokoukseen saapui kaiken kaikkiaan 8 jäsentä. Tämä olikin piristävää, sillä edellisinä vuosina ei kokouksissa ole juuri päät yhteen kolisseet. Kahvituksesta vastasi Sirkka Mikkola. Laskua ei ole vielä näkynyt, joten Yhdistys kiittää mahtavista puitteista ja talkoohengestä:)

Tällä kertaa taas valittiin yhdistyksen hallitus kahdeksi vuodeksi etenpäin. Mitään järisyttäviä muutoksia ei kokoonpanossa tapahtunut. Raisun hallitus 2016-2017 on seuraava.

Sami Kärnä, Puheenjohtaja

Arto Kemppinen, Varapuheenjohtaja

Marko Knuutinen, Rahastonhoitaja, sihteeri

Pirjo Pakarinen

Tarja Salonen

Varajäsenet: Teuvo Mikkola ja Riku Ylitalo.

 

 Kokouksessa päätettiin, että molemmista järvistä otetaan talvella näytteitä. Edelliset näytteet ovat vuodelta 2013. Laskeutusallas-hanketta Raidonjärveen laskeviin ojiiin aletaan myös viedä eteenpäin. Tämä hanke rystää yhdistyksen kassaa mukavasti, joten yhdistyksen rahoja tullaan nyt säästämään tähän hankkeeseen. Leskijärvessä on kolmena kesänä suoritettu vesikasviniittoja, osoittain yhdistyksen tukemana, ranta-asukkaiden omalla kustannuksella ja Vanajavesikeskuksen tuella. Ensi kesänä yhdistys ei voi tukea niittoa, joten ranta-asukkaat keräävät tarvittavan rahoituksen keskenään. Toki yhdistus hakee tähän hankkeeseen ulkopuolista tukea kuten ennenkin.

 

Kokouksen pöytäkirja ja liitteet.

 

Terveisin

Marko Knuutinen

Yhdistyksen sihteeri