Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen 24.11.2018 klo 13:00

Lisätty 15.11.2018

Toivotamme teidät tervetulleiksi Raidonjärven suojeluyhdistys ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen Nummenkylän koululle, Renkoon (Härkätie 4151, 14300 Renko), lauantaina 24.11.2018 klo 13:00 alkaen.

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2018

Kokous alkaa vierailijan puheenvuorolla. Markku Kuivalahti Renkajärven suojeluyhdistyksestä kertoo Renkajärven suojeluyhdistyksen toiminnasta, koskien mm. laskeutusallashankkeita, joita ovat totetuttaneet jo 10 kappaletta. Markun puheenvuoron ja siitä syntyneen keskustelun jälkeen päästään kokouksen viralliseen osuuteen.

Kokouksessa käsitellään virallinen asialista ja siinä mainittujen muiden asioiden joukossa käsitellään kaikkia ajankohtaisia ja mieltä vaivaavia asioita.

Raidonjärven suojeluyhdistyksen puolesta
Marko Knuutinen
Sihteeri
www.raidonjarvensuojeluyhdistys
info@ raidonjarvensuojeluyhdistys.fi

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto

6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus

8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet (5+2 varajäsentä) seuraavalle kaksivuotiskaudelle

9. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat

10. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.